IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи тела: Кандис Суонепол

30 юни 2016 06 20

Южноафриканката, на която „лепна“ прякора Тялото

Снимки: Victoria's Secret и Instagram

Снимки: Victoria's Secret и Instagram

Дълги години прякорът Тялото бе „залепнал“ за модела Ел Макферсън. Но годините си текат, а конкуренцията на модния подиум става все по-жестока.

Със сигурност този прякор в пълна сила важи и за ангела на Victoria's Secret Кандис Суонепол. Тя е следващият ни гост в новата ни рубрика „Горещи тела“, в която ще ви срещаме с най-актуалните имена от модата, киното и светския живот.

През последните години Кандис е една от красавиците, за които в пълна сила важи максимата „Не ставам от леглото за по-малко от 10 000 долара на ден“.

Русото изкушение е избрана за „ангел“ на Victoria's Secret през 2010 година, а през 2014-та бе обявена за най-горещата жена от списание Maxim.

Краси кориците на най-продаваните списания и дефилира за едни от най-известните световни марки. В социалните мрежи пък я следват милиони почитатели.

Супермоделът Кандис Суонепол обаче твърди, че не се чувства „секси“, особено когато си е у дома.

„Не гледам на себе си като на сексапилното момиче, което съм на снимките. Да бъда такава е моя професия, но животът ми не се върти около това да бъда секси“. И признава, че е била шокирана да бъде обявена за най-секси жена в света преди две години, изпреварвайки за титлата Скарлет Йохансон, Кейти Пери и Ирина Шейк.

На любовния фронт пък тя е повече от последователна и над десет години е до бразилския модел Херман Николи. Двамата се запознават, когато тя е на 17. Каква е нейната рецепта за дългогодишната им връзка? Тя вярва, че е важно често да бъде далеч от Херман.

„Важно е да пътуваме и да си липсваме“, смята Кандис Суонепол.

Двойката скоро ще станат родители, като самата Кандис наскоро призна, че ще имат момче.

Хоби в детството: „Учих балет, когато бях малка. Много ми помогна в работата ми на модел, защото аз мисля за всички части на тялото си – от пръстите на ръцете до пръстите на краката“.

Ако не беше станала модел: „Мисля, че щях да продължа с балет или може би щях да стана ветеринарен лекар“.

Скрит талант: „Много ме бива да се преструвам, че не съм нервна“.

Вижте изкусителната Кандис в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари