IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дауцен Крoс - завладяващият ангел

1 октомври 2012 07 20

История в черно и бяло на плажа

Снимка: сп.Vogue

Снимка: сп.Vogue

Изящната холандка Дауцен Крoс винаги е впечатлявала със своята естествена красота, непринуден чар и неподправен сексапил. Тя го прави и в новия брой на френското издание на списание Vogue, октомври/2012.

Дауцен, заедно с фотографското дуо Инес§Винод, са авторите на тази модерна и завлядяваща приказка в черно и бяло.

В нея ангелът на „Victoria's Secret“ демонстрира дрехи от новите колекции на марките Ralph Lauren, Kenzo, Falke, Jil Sander и Jean Paul Gaultier.

Елегантата сесията носи името "Ден на открито" (Extérieur Jour). Акцентът в тоалетите на Дауцен са големите бижута, бомбетата и дрехите в леко мъжка стилистика, които напомнят за 80-те години.


Стайлингът на сесията е сглобен от главния редактор на списанието Емануел Алт. Косата на моделката е оформена от Кристиан, а гримът, който подчертава съвършените ѝ черти е дело на Уенди Роу.

В нашата галерия можете да видите черно-белите изображения, които се открояват на фона на красив плаж, море и... Дауцен в главна роля, разбира се!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари