IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото свършва, но желанието за парти не!

13 септември 2012 13 25

Всъщност, стига да има желание партито никога не свършва. Е, и стига да няма болки в краката! Ето как да се справите с тях. 

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Въпреки, че на лятото му се вижда края, разбиващите партита, концерти и фестивали, които свършват с посрещането на изгрева, че и след това, все още са в разгара си. Музиката вибрира във вените ни, желанието за танци не ни дава мира... или с други думи – на вълна „От сън спомен няма!" сме.

Ако и при вас е така, значи знаете какво е усещането да посрещнеш изгрева след една дива нощ. Неповторимо! Знаете и какво е чувството в краката след една такава нощ. Болезнено! Или не съвсем...

Ние намерихме доста добро решение на този проблем. Всъщност, повече от добро! Става дума за кецовете Walkmaxx, които и можете да видите ТУК. С тях не само забравяме за болките в краката, гърба и кръста, но и извайваме по-секси и по-слаба фигура, и то докато се забавляваме. Супер, нали?

Кецовете Walkmaxx са не само удобни и идеални за такива събития, но и са нещо като малката черна рокля на спортните обувки – винаги са на мода! Съчетават се страхотно с дрехи в по-небрежен стил и дори с по-елегантни тоалети. Дълги и къси роклички, секси полички или готино сако – всички те вървят идеално с кецове!

А защо точно Walkmaxx? Защото са по-различни от останалите модели, заради уникалните си анатомични подметки. Те подобряват стойката на тялото, предотвратяват болките в гърба и ставите, тонизират мускулите, извайват краката и най-хубавото - стимулират отслабването.

Така е защото подметките на кецовете Walkmaxx са заоблени и стимулират естествения начин на ходене. За танцуването вие си знаете как става! Важното е, че тези обувки абсорбират напрежението, което обикновено отива към гръбнака и вместо ставите се напрягат мускулите. Така можете да се забавлявате цяла нощ без проблем, а после да се радвате и на по-стегнато тяло.

Поръчайте вашите кецовете Walkmaxx още сега ето от ТУК! И побързайте, защото до 16 Септември те ще бъдат ваши с -15% ОТСТЪПКА!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари