IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Български топ модел очарова дизайнерите на Just Cavalli

20 юли 2011 06 10

Фани Хараламбиева избрана за финални проби на предстоящата колекция на Just Cavalli

Снимка: Visages

Снимка: Visages

Българският топ модел Фани Хараламбиева очарова италианските дизайнери на Just Cavalli. По време на кастингите в Милано сред стотиците кандидатки от многобройни нации, именно изящната фигура на Фани бе избрана за финални проби на предстоящата колекция на Just Cavalli, която ще се появи на пазара за сезона пролет-лято  през идната 2012-та година.  Родната дива на модния подиум е с впечатляващите мерки 83-57-88 и внушителния ръст от 1, 80 м.

Сред другите ангажименти на Фани беше представянето пред отбрана световна публика на колекции на Jean Baptista Valli и Phillipр Plein. Българката, чиято кариера преди време изгря по време на конкурса на "Визаж моделс", е поела дълготрайни ангажименти към луксозните брандове. Междувременно Хараламбиева направи няколко сесии пред обектива на известния моден фотограф Дъглас Басет.

В момента откритието на „Визаж" има договор с италианската агенция Beatrice Models. През септември й предстои ново пътуване до Милано за поредица модни изяви. 

У нас Фани е известна като любимка на дизайнерите и фотографите заради пропорционалните си форми, магнетичното си излъчване и умението й да се превъплъщава в желания образ пред обектива.

Вие останахте ли впечатлени?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

t3ss_ ( преди 12 години )
Освен внушителните 180см, друго зашеметяващо не виждам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
asinka ( преди 12 години )
Гласувах бедствие, и то защото не разгледах нейни снимки в други сайтове преди това. Момичето е много красиво, браво! Но не и в тази сесия...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
baby_g ( преди 12 години )
Ами честно казано не съм особено впечетлена, ама.. браво на момичето, нали си е наше :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар