IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ди Каприо и Марго – една от най-сексапилните двойки на екрана

22 март 2014 09 35

В новия брой на сп. Interview двамата демонстрират химията помежду си

Снимка: сп. Interview

Снимка: сп. Interview

Тази година има един филм, около който не спира да се шуми и това е „Вълкът от Уолстрийт“. И нищо чудно, че звездите на продукцията не слизат от кориците на списанията, тъй като и Леонардо ди Каприо и Марго Роби са наистина невероятни, както като двойка, така и поотделно.

В мартенския брой на руското издание на сп. Interview, двамата заемат почетното място на корицата на изданието. Кадрите, които са портретни, са дело на майсторката на този тип фотография Бриджит Лакомб, която вече е правила подобни кадри на звезди като Мерил Стрийп, Джак Никълсън и Робърт де Ниро.

Талантът на Лео е всеизвестен, така че Марго е тази, около която медиите ровят безспирно. Дамата не е номинирана за „Оскар“, ала вече си спечели вниманието на Хю Хефнър, който отчаяно иска да я сложи на корицата на списанието си Playboy. И медийният магнат неслучайно се е спрял на Роби, защото освен с божествено лице, тя се отличава и с тяло за грях.

В продукцията „Вълкът от Уолстрийт“ Марго има голи сцени, за които често получава въпроси от журналистите. Все пак не всяка актриса би се съблякла за филм. Ала Марго е едва на 23 години и кариерата ѝ тепърва стартира.

„Моят мениджър ми каза: „Ако някога в кариерата ти предложат голи сцени, това е режисьорът, с когото трябва да ги направиш“, сподели дамата в интервю преди месец.

„Цялата работа е, че единственото оръжие на героинята ми Наоми е нейното тяло. Така че когато Марти (Скорсезе) ми каза, че трябва да бъда с роба в сцената, в която съблазнявам Джордан, аз му отвърнах, че тя трябва да е гола. Наоми трябва да постави картите си на масата“, добави още тогава дамата.

В този брой на Interview няма да видим тялото на Марго, но пък лицето ѝ е не по-малко впечатляващо. Снимките може да разгледате в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )