IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър: Обществените правила ме карат да се бунтувам срещу тях

2 април 2014 07 40

Актрисата не се бунтува само срещу майчинството

Снимка: сп. Nylon

Снимка: сп. Nylon

Сиена Милър е известна с различни неща – кариерата си, връзката си с Джъд Лоу и купонджийския си дух. Дамата харесва своя начин на живот и не смята да го промени за нищо на света.

32-годишната актриса позира за корицата на сп. Nylon, което през април отбелязва своята 15-годишнина и признава, че няма да промени „правилата“, по които живее.

„Животът е прекалено кратък. Много от нещата, които правим, са реакция на това, което хората очакват от нас – да имаш дете до 30 години, да заживееш с някого преди да сключите брак... Всички тези правила ме карат да се бунтувам срещу тях“, споделя красавицата.

Едно от нещата, срещу което обаче не би се бунтувала, е майчинството. Сиена ражда на годеника си Том Стъридж момиченце през 2012 г. и признава, че това променя приоритетите в кариерата ѝ.

„В миналото често приемах различни роли и се впусках в пресъздаването на всякакви образи, но резултатът често не беше такъв, какъвто очаквах. След като родих, започнах да се вглеждам повече в хората, с които работя и за мен бе важно да ги харесвам, без значение дали ролята ми в продукцията е малка или голяма“, издава звездата.

Не само професионалните ѝ виждания са се променили, а и възприятието ѝ към собственото ѝ тяло.

„Тялото ми е съвсем различно нещо – всички комплекси и неувереност спрямо него изчезнаха. Вече разбрах за какво са гърдите ми и изпитвам огромно уважение към тялото си, заради това, което правя с него“, сподели преди време Милър.

За разлика от много холивудски знаменитости, Сиена не си пада по селфитата и това си има конкретна причина: „Не съм много добра с позирането за селфи. Мога да го направя за 2-3 секунди и после всичко се прецаква“, категорична е звездата.

Кориците за Nylon може да видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )