IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери – обикновена или семпла

17 април 2014 09 45

Небрежната елегантност за изненадващо ефектна визия

Кати Пери Снимка: Getty

Кати Пери Снимка: Getty

През миналите почивни дни се състоя първият от двата уикенда, в който се провежда дългоочакваният музикален фестивал Coachella в Калифорния.

Калифорнийското градче Индио приюти много музикални групи и изпълнители, но най-вече прикова погледите на света с гостите, които присъстваха на това събитие и техните тоалети.

Основната част от тях се възползват да демонстрират на този фестивал усета си за небрежен и комфортен стайлинг.

Къде, ако не именно тук, можем да видим звездите да се разхождат така, както са станали от сън или както биха изкарвали времето си в задния двор на баба си или на среща с приятели от детинство?!

Кейти Пери, която е известна с ексцентричните визии, беше избрала съвсем обикновен тоалет от пола до коляното и къса блуза с голи рамене. На пръв поглед този стайлинг представя една съвсем обикновена визия. Дори сандалите на равна подметка подкрепят това впечатление.

Дали обаче изборът на певицата е адекватен за събитието, на което присъства? Аксесоарите в случая са напълно достатъчни, за да придадат цвят и нюанс на иначе обикновеното излъчване.

Вие бихте ли направили подобен избор и какво бихте променили?

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )