IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър почти като Марки Марк, но не съвсем

19 април 2014 07 20

Канадската поп звезда имитира имиджа на Марк Уолбър от годините му на лице на бельото на Calvin Klein

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Джъстин Бийбър или е фен на бельото на Calvin Klein, или се вдъхновява от стила на Марк Уолбърг, по времето когато той все още беше известен като рапъра Марки Марк.

Уолбърг се превърна в секссимвол на едно цяло поколение през 90-те години, благодарение на това, че стана рекламно лице на Calvin Klein (в кампания с Кейт Мос), а изглежда 20-годишният Бийбър също си пада по боксерките на въпросната марка и държи да го покаже на всички.

На излизане от звукозаписното си студио в Маями, Джъстин нарочно повдигна за папараците тениската си и показа голяма част от белите си боксерки на американския дизайнер, които се виждаха над смъкнатите му, широки панталони.

Снимката показва още и тонизираното тяло на канадския певец, който доказва, че въпреки скандалите около себе си, намира време да тренира усилено във фитнес залата. В момента Джъстин работи върху новия си албум, в който ще има гост звезди като Лил Уейн и гаджето му Селена Гомес.

Как мислите, дали Джъстин достига по сексапил и мускули Марк?

Снимка: Calvin Klein

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

mimi78_21 ( преди 9 години )
ви сте *** джъстин е най яката звезда вие като не разбирате тогава си мълчете
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
лупи ( преди 9 години )
Вдигна тениската и се изсекна в нея!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар