IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Странните обувки на Анджелина Джоли и Ел Фанинг

14 май 2014 09 22

Двете актриси се появиха в обувки, вдъхновени от филма им „Господарката на злото“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Ел Фанинг полагат сериозни усилия, за да промотират своя нов филм „Господарката на злото“, който тръгва по кината в края на месеца. Двете актриси (ще гледаме Анджи в ролята на злата орисница, а Ел като принцеса Аврора в новата киноадаптация на „Спящата красавица“) са се обзавели със странни обувки в приказна стилистика.

На събитие в Париж, за представяне на лентата на Дисни преди няколко дни, 38-годишната Джоли носеше черни обувки с оригинална, но леко зловеща платформа, дело на Christian Louboutin.

Дръзките обувки от лачена кожа на звездата и по-точно тяхната подметка, напомняше двата извити рога на нейната героиня във филма. Стилната тийнейджърка Ел също беше подбрала тематични обувки за събитието. 16-годишната блондинка пристигна с чифт жълти обувки на висок ток, украсени с карикатура на зла кралица с голяма златна корона.

Между другото въпросната лента представлява завръщането на Анджелина на големия екран като актриса. За последно я гледахме в хита с Джони Деп „Туристът“ през 2010 г., след което тя се отдаде на кариерата си на режисьор.

Какво мислите за обувките на двете актриси?

Това са обувките на Анджелина отблизо; Снимка: Christian Louboutin

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
красиви са и разчупват тоалета
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар