IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл – въплъщение на холивудския блясък според Dior

6 юни 2014 09 10

Дамата представи лятната колекция на лейбъла в елегантна фотосесия

Снимка: сп. Dior

Снимка: сп. Dior

Джесика Бийл е известна със своята класическа елегантност. По тази причина и модният лейбъл Dior пожела тя да представи лятната му колекция в специална фотосесия за сп. Dior.

Дамата позира в стилни елегантни тоалети от панталон, топове и потници, като кадрите имат една носталгична и романтична нотка. Те са дело на френския фотограф Патрик Демаршелие.

„За едно американско хлапе като мен, отраснало в Средния Изток, европейските елегантни елементи на Dior са много специални“, сподели съпругата на Джъстин Тимбърлейк по време на фотосесията.

Екипът, помогнал за реализирането на кадрите, останал доста приятно изненадан от актрисата, не само заради нейната красота, а заради спонтанността ѝ.

„Това, което прави Джесика Бийл толкова харесвана, е фактът, че тя помоли Демаршелие да се снима с нея в селфи. Това е толкова спонтанно и искрено“, каза човек от снимачната площадка.

„Тя бе една от малкото, които имаха възможност да носят творенията от първата колекция на Dior. Беше като истинско видение – жизнена, красива. Тя е въплъщение на блясъка на Холивуд“, добави той.

Вижте кадрите от фотосесията с Бийл в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари