IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истинското лице на Бионсе

19 февруари 2015 11 00

В мрежата изтекоха необработвани снимки на певицата

Бионсе

Бионсе

Всички сме наясно, че красавиците от кориците на списанията и рекламите всъщност са един успешен продукт на естествената красота, умелите гримьори, коафьори и стилисти, и не на последно място – на Фотошопа.

Доколко обаче това, което виждаме е измама? Една от най-магнетичните, талантливи и красиви певици, Бионсе, показа истинското си лице – за нейно съжаление, без да го е искала.

В мрежата се появиха необработвани снимки на музикалната звезда, на които ясно си личи всеки недостатък на нейната кожа, макар върху нея вече да е поставен грим. Кадрите са от 2013 година и са за кампания за известна козметична марка, на която Бионсе е рекламно лице.

Снимка: The Beyonce World

И макар самата певица все още да не е коментирала темата, много интернет потребители вече изразиха мнението си. „Това е Бионсе?“, задава риторичен въпрос един, докато друг е още по-краен в изказването си, пишейки: „Тя изглежда като пушач на цигари“.

Какво е вашето мнение за необработваните снимки на Бионсе? Има ли тя от какво да се срамува или просто се доказа, че и тя е човек като всички нас?


Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари