IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лак за нокти, вдъхновен от... пица

27 февруари 2015 10 14

Вкусната храна в цветове

Снимка: Pizza Hut

Снимка: Pizza Hut

Малко са хората, които не обичат добре направена пица. Независимо дали ще изберете класически или екзотични вкусове, със сигурност обядът или вечерята ще бъдат много успешни.

От Pizza Hut са известни със своето посвещение в доставяне на кулинарно удоволствие за своите клиенти.

Към дългото портфолио и многобройни менюта с предлагани варианти за пици и хранителни продукти, веригата добавя и един по-нестандартен проект.

Истинските фенове могат да се наслаждават на ароматно парче... с маникюр, издържан в същата стилистика. Марката създаде своя специална линия лакове за нокти, вдъхновени от най-известните съставки в рецептите на своите готвачи.

Нюансите, създадени да пресъздадат цветовете на домати, зеленчуци, кашкавал и други, носят имена като „Say Cheese“ за жълт лак, „Voracious Veggie“ за зелен, „Meat me after midnight“ за беж и дори „Sparkling Supreme“ за пълния с брокатени лентички лак.

Тематично, флаконите са брандирани с логото на Pizza Hut и стоят абсолютно съчетано с кутиите, в които се доставят пиците.

Лошата новина е, че колекцията лакове за нокти е била създадена като част от награждаване в промоция и до момента тези лакове не се продават.

Въпреки това, бихме искали да знаем какво мислите за такъв тип козметичен продукт?

Чар или бедствие? Кажете вие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари