IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким копира сръбската певица Йелена Карлеуша?

13 март 2015 12 30

Открийте разликите

Йелена е вляво, а Ким - вдясно; Снимка: Jelena Karleusha и Splash News

Йелена е вляво, а Ким - вдясно; Снимка: Jelena Karleusha и Splash News

Съвсем наскоро Ким Кардашян изненада феновете си с изцяло нова прическа. Съпругата на Кание Уест мина в отбора на блондинките и отново привлече вниманието върху себе си.

Напоследък обаче риалити звездата се опитва да направи имиджа си още по-скандален, залагайки на провокативни облекла. И макар самата Ким, а и съпругът ѝ Кание, да смятат, че тя е уникална и неповторимание не сме много сигурни в това.

Йелена; Снимка: Jelena Karleusha

Оказва се, че сръбската певица Йелена Карлеуша може да се окаже вдъхновението на Кардашян за някои от последните ѝ визии. 36-годишната звезда от съседната на България държава започна да публикува снимки на нея и риалити звездата, в които сравнява собствената си визия с тази на обсъжданата риалити звезда.

И дори да не сте запознати с творчеството на Йелена, факт е, че тя е една от най-продаваните артисти в Източна Европа. През 2013 година пък списание W нарича певицата „Гага на Сърбия“.

Йелена; Снимка: Jelena Karleusha

По повод приликите с новата визия на Ким Кардашян сръбската звезда сподели пред Us Weekly: „Мисля, че нейните стилисти се вдъхновяват от моята страница, не от нея“. Що се отнася до тоалетите на самата Йелена, тя допълва пред списанието: „Аз нямам стилист, правя всичко сама“.

Въпреки очевидните прилики, певицата не таи лоши чувства към Ким Кардашян, дори след като съпругата на Кание Уест направи косата си платинена и съвсем заприлича на нея. „Тя е красива, така че е без значение какво ще сложи на главата си“, смята Йелена Карлеуша.

А какво е вашето мнение – приличат ли си подозрително Ким и сръбската звезда?

Йелена; Снимка: Jelena Karleusha

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари