IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал Клуни изневери на стила си

25 март 2015 16 30

Адвокатката заложи на яркожълт панталон

Амал Клуни; Снимка: Splash News

Амал Клуни; Снимка: Splash News

Амал Клуни винаги е впечатлявала със своя изключителен стил и елегантна, премерена визия. Съпругата на Джордж Клуни е пример за това как трябва да изглежда една известна дама не само, докато е на работа и на официални събития, но и в ежедневието си.

Дори и най-добрите обаче понякога допускат грешки. Това важи и за адвокатката, която заложи на необичайно, дръзко облекло, докато се разхождаше по улиците на Ню Йорк. 37-годишната Амал бе облечена с цветен яркожълт панталон с висока талия.

Противоречивата за стила на госпожа Клуни дреха е от есенната колекция на италианския дизайнер Джамбатиста Вали. Останалата част от тоалета на любимата на Джордж Клуни бе в черната гама, което до една степен тушира ефекта на ярко жълтия цвят.

Амал Клуни; Снимка: Splash News

Как смятате обаче – твърде смело модно решение ли е взела Амал или одобрявате тази нейна визия? Чар или бедствие е според вас?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари