IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън показа несъвършенствата си

14 април 2015 11 30

Моделът доказа, че е като всички други жени

Криси Тейгън; Снимка: Getty Images

Криси Тейгън; Снимка: Getty Images

Освен съпруга на певеца Джон Леджънд, Криси Тейгън е и модел. И макар от кориците на списанията моделите да ни изглеждат перфектни и с идеални пропорции, то всъщност това далеч не е така. Като всяка нормална жена, Криси също има несъвършенства, но по-важното е, че не се срамува да ги покаже!

Любимата на носителя на „Оскар“ публикува своя снимка в Instagram, на която позира по къси дънкови панталонки, разкриващи истината, че по кожата ѝ има стрии. „Синини от блъскане в дръжките на кухненското чекмедже тази седмица. Стрии, кажете „здрасти“!“, написа към кадъра 29-годишната Криси Тейгън.

Снимка: Instagram

Изглежда моделът не се притеснява да покаже „недостатъците си“, тъй като има подкрепата на почти два милиона последователи в социалната мрежа и в момента е една от най-горещите жени в шоубизнеса. „Уоу, благодаря ти за това, че повдигна самочувствието ми. Обичам те, Криси Тейгън“, написа верен фен под снимката на съпругата на Джон Леджънд.

Преди време красавицата се сблъска с дискриминация в модния бранш, след като бе „помолена“ да напусне кампания, заради факта, че е прекалено „дебела“. Оттогава Криси още по-ожесточено се бори срещу предразсъдъците, че жените трябва да изглеждат съвършено.

Снимка: Instagram

Ние лично приветстваме решението ѝ да покаже на света, че моделите не са идеални и жените не бива да имат грешна представа за тях. Най-важното е всяка дама да обича тялото си, да приеме неговите несъвършенства и да води начин на живот, който да ѝ помага да изглежда по възможно най-добрия начин.

Какво е вашето мнение за публикуването на снимката на Криси Тейгън – чар или бедствие?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари