IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Робърт Патинсън се разголи

1 май 2015 09 45

FKA twigs гордо публикува снимката в социалната мрежа

FKA twigs; Снимка: Instagram

FKA twigs; Снимка: Instagram

Робърт Патинсън и FKA twigs са една от най-странните известни двойки. Актьорът изненада всички с избора си на следваща приятелка, имайки предвид миловидното излъчване на предишната му любов – Кристен Стюарт. Може би звездата от „Здрач“ е решил да потърси нещо различно и всъщност успя да го намери в лицето на ексцентричната певица.

Двамата са заедно от девет месеца и дори вече са сгодени. Няма спор, че връзката на Робърт с FKA twigs ѝ донесе още повече слава. Изглежда обаче музикалната звезда копнее за още известност и като личност от шоубизнеса знае, че това се постига най-лесно с разголване.

Любимата на Патинсън не се поколеба и се разголи на снимка, която след това се появи в социалната мрежа. На кадъра се вижда тя, легнала във ваната и прикрила най-интимните си части с крак и ръце. По всичко личи, че 27-годишната FKA twigs се чувства прекрасно без дрехи и ни най-малко не се притеснява да се показва по този начин пред света.

Чар или бедствие обаче е голата снимка на певицата – решете вие.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари