IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс дебютира нова прическа на Met Gala

5 май 2015 12 00

Актрисата отряза косите си драстично

Кейти Холмс; Снимка: Reuters

Кейти Холмс; Снимка: Reuters

Met Gala е едно от събитията в Ню Йорк, които всяка година са посещавани от някои от най-известните личности от света на шоубизнеса. Дамите се съревновават помежду си, използвайки силата на своята красота и ефектен външен вид.

Тази година Кейти Холмс бе сред присъстващите на официалното събитие и държеше появата ѝ да не остане незабелязана. По тази причина 36-годишната актриса реши да отреже дългите си коси. След драстичната трансформация бившата съпруга на Том Круз се появи с късо каре и бретон.

Снимка: Instagram

Самата Кейти оповести предварително промяната в косата си, като публикува няколко снимки от „процеса“ в профила си в Instagram. Крайният резултат обаче можеше да бъде видян едва на официалната вечер в Манхатън.

Новата прическа на холивудската звезда бе съчетана с дълга рокля в тъмносин цвят. По всичко личи, че тази година Холмс се е опитала да даде най-доброто от себе си, за да не попадне отново в класацията на най-лошо облечените звезди (както през 2014 година).

Кейти Холмс; Снимка: Reuters

Е, успяла ли е да сбъдне желанието си Кейти Холмс или не – преценете вие. Чар или бедствие е новата ѝ прическа? Повече снимки на актрисата може да разгледате в галерията ни.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари