IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

17-годишната Кайли Дженър провокира със секси снимки

27 май 2015 15 35

Сестрата на Кендъл Дженър не се притеснява тялото ѝ да бъде на показ

Кайли Дженър; Снимка: Instagram

Кайли Дженър; Снимка: Instagram

17-годишната Кайли Дженър трябва да почака още цели четири години, докато навърши пълнолетие, за да може да консумира алкохол законно в родната Америка.

Младата дама обаче демонстрира поведение, което е характерно за доста по-пораснали от нея жени.

Снимка: Instagram

Вървейки по стъпките на четирите си по-големи сестри (Кортни, Ким, Клое и Кендъл), Кайли Дженър реши още веднъж да разголи тялото си и да позира в „прекалено откровени“ снимки.

Едва ли най-голямата гордост на едно 17-годишно момиче би трябвало да бъде нейният сексапил, но все пак всеки има свои собствени разбирания за живота, за правилното и грешното.

Снимка: Instagram

Самата Кайли, явно одобряваща своите провокативни снимки, качи някои от тях в профила си в социалните мрежи.

На тях ясно се вижда, че по-малката Дженър без свян акцентира върху прелестите си и най-вече – върху дупето и гърдите си. Кадрите са част от „таен проект“, за който все още не се знае нищо.

Снимка: Instagram

Доколко редно е едно 17-годишно момиче да изглежда по този начин – преценете сами. Достатъчно е да дадете своя глас – чар или бедствие е новата провокация от сестрата на Ким Кардашян.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари