IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден арест: Ким Кардашян

13 ноември 2015 10 46

Риалити звездата отново втрещи с избор на дрехи

На гинеколог или на филмова гала? Снимка: Reuters

На гинеколог или на филмова гала? Снимка: Reuters

Всеки петък в Tialoto.bg ще ви представяме добри и лоши практики на родни и чужди звезди на тема визия, облекло и поведение. За риалити звезди като Ким Кардашян, които са част от звездната шумотевица единствено с известността си, е много важно да са провокативни и да предизвикват постоянно погледа на медиите.

Откакто е бременна с второто си дете от рапъра Кание Уест обаче Ким избира странни визии за появата на обществени събития. Някой от тях плачат за белезници от модната полиция.

Няма как да подминем появата ѝ на филмова гала в Лос Анджелис. Тя бе с тоалет, който със сигурност е запотил стъклата на фотообективите. Но няма и капка сексапил. По-скоро ни навежда на мисълта, че е влюбена в гинеколога си и държи да се появи пред него в секси бельо. Шлиферът, който е наметнала, подчертава още повече нелепата ѝ визия за официално събитие. Но пък май целта е постигната – Ким отново е в булевардните рубрики.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари