IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Анистън забрави сутиена

1 юли 2016 17 04

Актрисата направи моден гаф в Манхатън

Снимка: МАРЕ

Снимка: МАРЕ

Актрисата Дженифър Анистън често е слагана в челото на модни класации и такива за красота.

 

През тази година сп. People дори я провъзгласи за най-красивата жена за 2016, 12 години след като за първи път получи тази титла.

 

47-годишната звезда обаче сътвори моден гаф в Манхатън, след като се появи в прилепнала черна рокля.

 

Проблемът за модните експерти би бил липсата на сутиен, но едва ли пък всички ще са настроени толкова критично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

човече ( преди 7 години )
какво толкова, в тези жеги е нормално да хвърлим сутиените, страхотно спарващи са, всяка една жена го знае, особено дамите с чашка c и d, е по-големите гърди нямат много избор, защото си тежат..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пенс ( преди 7 години )
До шивачка профи: По времето, за което говоря, бях ученик. Ходех по улиците, пътувах с трамвай, виждах съседките, учителките, по-големите ученички ... И през тъканта на дрехите - през топлите сезони и по-тънко облекло, си се очертаваха, повече или по-малко, зърната на гърдите им. Това може и да е впечатлявало някого - мене още не (или не твърде много). Модните списания и хайлайфът с твърдите сутиени са били някъде другаде, не в моя свят. В него сутиените бяха меки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
шивачка профи ( преди 7 години )
По това време, за което говориш, не само е имало твърди сутиени, а сутиените / корсетите / са били много по-твърди. Но не са били за простолюдието. Отвори модни списания от тези години, увери се сам. В тези неща също има висш стил и профан. "Звездите" , които ни натрапват, са с профански произход и като държава, и като семейства. Не умеят да се държат на ниво. Но това е целта - промиване на мозъци.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пенс ( преди 7 години )
Преди много, много години - някъде през 50-те, почти всички жени без притеснение показваха публично това, което и Анистън. Защото нямаше твърди сутиени.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар