IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Моника Валериева свали дрехите

23 август 2016 05 00

Красавицата показа как релаксира през почивните дни

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моника Валериева показа как отмаря през горещите дни. Красавицата публикува своя снимка във Facebook и Instagram, на която тя е чисто гола в басейн. Така и не става ясно кой е запечатал релаксиращия момент, но затова пък коментарите под фотоса са доста позитивни.

 

На друга фотография Моника се излежава на голям диван и гледа телевизия като е свалила отново всичките си дрехи. Този път, моделът е цензурирала снимката, като на мястото на задните си части е поставила огромна целувка.

 

Преди време тя бе споделила пред bTV, че най-обидно се е почувствала в реалити - формата, в който участва и Люси Иларионов я е нарекъл публично проститутка. Приела го е тежко, но няколко месеца по-късно вече го е превъзмогнала.

 

Тя сподели, че никога не е разделяла двама души, но жените, които го правят не може да поемат изцяло вината. "Не може да имаш перфектния брак и да търсиш нещо чуждо". Красавицата каза, че не тя е гонила чужди мъже, но е била преследвана от такива.

 

Преди месец тя обяви, че обича и, че се чувства обичана. "Той е млад. Има различно отношение и държание, за разлика от всички мъже, с които съм контактувала досега." По думите й, той е загрижен за нея и вижда подкрепа.

 

А дали този човек е фотографът на предизвикателните снимки, може само да гадаем.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари