IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Фолкпевицата Мария

20 август 2017 09 30

Уж майка, а не спира с разголването

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фолкпевицата Мария попада в рубриката ни бедствие на седмицата не заради конкретен повод, а с поведението си през последните няколко месеца.

След раздялата ѝ с Християн Гущеров тя е като отвързана. Сякаш семейният хомот я е възпирал да покаже истинската си същност, която обаче не подхожда кой знае колко на една майка.

Старозагорката сякаш използва отварачката да отпуши духа от бутилката. На участия ходи със сценичен тоалет, който подхожда за спалнята, преди няколко седмици ни се надупи от Слънчев бряг, а в средата на седмицата атакува с нов кадър – само по гащи. Еротика ли е да го опишеш. А някъде между тези кадри организира рождения ден на дъщеря си Марая...

Не е ясно дали тя вижда мама в профилите в социалните мрежи, дано са ѝ спестени. Не че приятелчетата ѝ в някакъв момент няма да я подкачат на тази тема, просто е неизбежно.

А майката трябва да бъде пример за дъщеря си, без да го играем някакви морални стожери. Но когато тя по-често е по бельо, вместо с микрофон на сцената – иди обяснявай, че работата го изисквала.

За съжаление, изпълнителката по-скоро се държи като жена, която търси мъжко внимание като за последно...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари