IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Ася Капчикова, секс, тарифи, уморена публика

27 август 2017 09 30

Филма с плеймейтката вече сме го гледали

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тази неделя неканеният ни гост в рубриката „Бедствие на седмицата“ е Ася Капчикова.

Плеймейтката се оплака, че някой е хакнал профила ѝ във Facebook и от нейно име приел оферта за секс. Тръгнаха въпросите дали е ВИП компаньонка, колко й е тарифата. Дори излязоха информации, че практикувала най-древния занаят от 3-4 години и Криско я напуснал, след като разбрал какви ги върши.

Плеймейтката намекна, че атаката може да е от певеца. Но преди това в телевизионно интервю коментира с Венета Райкова дали Криско е гей. И добави, че е чувала подобен слух, но след края на връзката. Един вид Ася е толкова незаменима жена, че докато са били заедно било изключено той да отскачал до другия бряг.

Секс, тарифи, богати клиенти... Сюжет като за плеймейтка, мечтата на голяма част от плеймейтките. Но всичко вече е като гледан филм. И публиката е уморена да гледа едно и също, само дето актрисите са различни. Истинско бедствие за фалшивия ни шоубизнес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари