IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 месеца след раждане: Бионсе вече е щастлива от формата си

13 октомври 2017 06 40

Звездата върна фигурата си след раждането на близнаците

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди часове Бионсе качи две почти идентични селфита и видео като очевидно се опитва да покаже нещо. А именно колко добре изглежда 4 месеца след раждането на близнаците Руми и Сири Картър.

На кадрите в краткото клипче Би позира по панталон тип клин с висока талия и смъкнат топ, заголващ раменете ѝ. Ясно се виждат плочките на звездата, стегнатите ѝ бедра и веднага става ясно, че певицата сериозно е работила върху тялото си.

Каква е тайната ѝ?

„Тя ходи по няколко пъти седмично на SoulCycle (модерният сред звездите спининг в такта на ритми) и работи отделно с личен треньор у дома кардио и силови тренировки. Всичките ѝ ястия са приготвяни от личен готвач специално за нея и са най-вече вегански“, разкри източник пред E!news.

И резултат определено има!

„Бионсе е пристрастена към фитнеса. Сега, след като видя резултат, малко забави темпото и не се претоварва толкова. По време на цялата си бременност тя се хранеше здравословно и се движеше активно.

В момента тя е щастлива с начина, по който тялото ѝ се трансформира и се чувства удобно в кожата си“, разкри източник пред E!news.

Певицата продължава със спининга, но умерено и е намалила личните тренировки до 2 седмично.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари