IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Става ли Коцето за европолитик?

21 ноември 2017 08 20

Според готвачката Нордел е идеален

Кадър: Big Brother

Кадър: Big Brother

Фолкпевецът Константин в европарламента – струва ли ви се възможно? И той е далеч от тази мисъл, но пък не така смята готвачката Мариела Нордел. Big Brother ражда глупости, но пък защо да не се забавляваме?

Нордел реши да вкарва Коцето в Европейския парламент. Тя се изчетка сама какви възможности има и тръгна да го увещава да стане евродепутат. С мотива, че щом Бареков може, и Коцето ще влезе. Фолкпевецът взе на подбив мераците ѝ, но Нордел настоя: „Ти не осъзнаваш, че си перфектният продукт. Аз знаеш ли на колко високо ниво съм работила. Стажът съм си го карала в Европейския парламент. Занимавала съм се с черен ПР – в най-тежката сфера съм била. За пет години магаре мога да вкарам в европарламента, пък теб ли няма да вкарам бе, Коце. Ти си идеален за политик. Помисли бе момче“.

Коцето обаче не се върза на гръмките приказки и дори ги превърна в тема на обсъждане с останалите съквартиранти, които се усъмниха в психическото здраве на Нордел.

Междувременно шоуто напусна Кирил, който незнайно защо е с етикет „Новият българин“. Той демонстрира качества, които са далеч от нещо ново – наливане с алкохол, закани към Динко, реване, че никой не застава зад мнението му...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари