IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Лепа Брена в червено

22 февруари 2018 13 00

Харесва ли ви новата визия на певицата?

Снимка: Moko Solution

Снимка: Moko Solution

Юголегендата Лепа Брена се появи с впечатляваща огнена визия и по-гореща от всякога в клипа към най-новата ѝ песен „Kao Nova“. 

 

 

Тя се появява в съвсем различно амплоа – с огненочервена коса и идентичен аутфит. Това веднага предизвика позитивна вълна от коментари от страна на най-верните фенове на звездата, мигновено след премиерата на песента, която бе вчера.

 

 

„Във видеото Брена много прилича на Шер – и двете са истински легенди!“, „Парчето ще е хит“, гласят част от отзивите в сайтовете за видеосподеляне и социалните мрежи. За по-малко от 20 часа заглавието събра половин милион гледания.

 

 

Новият клип е заснет под режисурата на Харис Дубица, музиката и текстът са дело на един от най-известните сръбски композитори Драган Брайович – Брайа, а аранжиментът е на Марко Цветкович. За впечатляващия стайлинг на Лепа Брена се е погрижил модният редактор на HELLO Magazine – Serbia Стефан Орлич. 

 

 

Съвсем скоро – на 23 март, любимката на Балканите ще изнесе концерт у нас в зала „Арена Армеец“.

 

 

Харесва ли ви Лепа Брена с червена коса? 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари