IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Джей Ло… в прасковено

23 септември 2018 08 00

Дивата позира по бански преди шоу

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тя е една от най-заетите бизнес дами на планетата, но и Дженифър Лопес успява да намери малко време да се порадва на слънчевите лъчи. 49-годишната дива качи няколко селфита по бански, които накараха феновете ѝ да изпаднат във възторг.

Дивата успя да събере естествен тен в оранжев бански, изглеждайки повече от зашеметяващо. „Всичко е прасковено“, написа Лопес, докато се излежаваше в резиденцията си в Лас Вегас часове преди поредния концерт от епичното ѝ турне All I Have, започнало през 2016.

До момента звездата е реализирала над 120 концерта и остават още 7, за да финишира невероятното музикално предизвикателство, което си постави. На селфито Лопес демонстрира завидните си извивки в профил, а след това и фронтално.

Самата певица винаги се е гордяла с пищното си стегнато тяло, за което не крие, че полага невероятни усилия. Дженифър тренира всеки ден и то наравно с любимия си Алекс Родригес, който е бивш професионален спортист.

Вие бихте ли искали да изглеждате като Мис Лопес?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари