IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 вкусни рецепти за здравословни  фрешове 

1 август 2012 06 41

Сияен тен, свеж дъх, витамини, антиоксиданти – можете да си набавите всичко това с един свеж сок!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Освен сезонът на забавленията, плажовете и пътуванията, лятото е и сезонът на здравословните храни. Изобилието от свежи, сладки и сочни плодове и зеленчуци е толкова голямо, че е истинска грехота, ако не им се насладим максимално. А за да го направим, освен да си ги хапваме редовно, можем и да си пийваме редовно. Няма нищо по-освежаващо от един студен фреш в горещ летен ден, нали?!

Е, ние сме ви приготвили цели 5 рецепти, които освен много вкусни са и страшно полезни. А за да си ги направите бързо и лесно и за да сте сигурни, че повечето витамини от плодовете ще се запазят, можете да използвате свръхскоростната сокоизстисквачка Хол Джусър на Топ Шоп. Вижте я ТУК и сами ще се убедите, че няма да сгрешите, ако заложите на нея!

Независимо от плодовете или зеленчуците, които изцеждате с нея, тя осигурява 75% повече сок и витамини в сравнение с обикновените сокоизстисквачки. Хол Джусър има голям отвор за цели плодове, две степени на скоростта и гумени крачета, които я правят много стабилна. Така боравенето с нея е изключително лесно и бързо. Освен това тя е и безшумна, така че можете да я използвате по всяко време – дори в ранните часове, когато останалите членове на семейството спят.

А ето и няколко идеи за здравословни фрешове, които можете да си направите с нея.

Прочистващ фреш

Комбинацията от равни количества ябълка и морков, подправена с малко джинджифил има страхотен ефект при чувствителна кожа. Освен това специалистите препоръчват този сок като средство за детоксикация на организма.

Витаминозен фреш

Смесете Манов мед, черно грозде, сок от диня и мляко, за да си осигурите ударна доза витамини! Този сок е много богат на витамин С и В2, увеличава клетъчната активност и засилва имунитета.

Фреш за по-свеж дъх

„Вълшебната" комбинация е от зелени ябълки, моркови и домати. Този сок не само прави дъха по-свеж, но и кара тена да изглежда по-сияен.

Антиоксидантен фреш

Идеалната комбинация за хората, които искат да се предпазят от вредното въздействие на свободните радикали, е ананас и грозде. Особено черно грозде! Можете да изцедите и смесите ½ ананас с 1 чаша грозде и ще си осигурите напитка, която е много богата на желязо.

Фреш за красива кожа

Портокал, краставица и джинджифил са перфектният тандем, който хидратира кожата и я прави по-сияйна.

Е, имате рецептите, плодовете сега се намират лесно, остава само хубавата сокоизтисквачка. Ако заложите Хол Джусър сега,можете да комбинирате уреда с друг продукт на Топ Шоп на специална цена. Вижте офертите ето ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари