IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се храним правилно през лятото?

3 август 2012 12 24

С топлото време и хранителните ни нужди се променят!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

То е ясно, че в разгара на лятото, съзнанието на всеки предимно е заето с приятни емоции и събития. Едни са на почивка, други планират такава, а трети измислят поредното забавление. Дори супер горещото време и неизменните ангажименти трудно пречат на доброто ни настроение. Въпреки това, обаче, така любимият ни сезон поставя много важен въпрос, на който задължително трябва да обърнем внимание. И той е как да се храним правилно през лятото?

На първо място специалистите съветват да пием много вода – поне 2.5 л. на ден! Хидратацията е изключително важна за организма, особено в горещите дни. Относно храната, препоръките са да наблегнем на плодовете и зеленчуците и да заменим сладоледът с плодови шейкове. Също така ще е добре да ограничим кофеина и алкохола. Прекаляването с тях може да доведе до обезводняване, съответно отпадналост и виене на свят.

Колкото и странно да звучи, диетолозите отчитат много сериозна грешка при храненето през лятото и тя е, че хората са склонни да прекаляват със салатите. Като наблягаме предимно на тях, ние лишаваме организма от така важните за него протеини. Затова в менюто ни задължително трябва да присъстват рибата и месото. Но само не в пържен вариант! По-добре да са приготвени на скара. Има и още по-полезен и лесен вариант – да са приготвени на Грил тиган Делимано. Той е неизменен помощник в кухнята на всеки, който иска да се храни здравословно. Убедете се сами ТУК!

Грил тиган Делимано е с висококачествено керамично покритие, което не позволява на храната да залепне и запазва нейната сочност, витамини и минерали. Освен това готвим с минимално количество мазнина! Тиганът е с паралелни ръбове и можем да приготвяме ястия на грил директно върху готварската печка вкъщи. Керамиката е екологично покритие, което запазва сочността, ароматите и хранителната стойност на продуктите и прави ястията страшно вкусни.

Грил тиган Делимано е идеален за риба, пържолки, вкусотийки от мляно месо, кренвирши, сирене, тофу, морски дарове, зеленчуци и изобщо за всичко, което ни е необходимо да се храним разнообразно и здравословно.

Така че, изобщо не му мислете. Погрижете се за здравето, тонуса и хубавата си фигура. Поръчайте Грил тиган Делимано ТУК. И, побързайте, защото при поръчка до 31 Август ще получите и подарък шпатула.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари