IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да готвите по-бързо?

31 август 2012 08 11

Салати, супи… всякакви ястия! Вижте как да ги забърквате без да се тормозите с досадното рязане на продуктите!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Не знаем как е при вас, но при нас понякога само мисълта за времето, което отнема предварителната подготовка на продуктите, може да ни откаже от това да сготвим нещо вкусно. Да си направим една мусака, например! Само беленето и рязането на всички зеленчуци си отнема повече от половината време за забъркването й. А стигне ли се до рязане на лук, винаги ни се приплаква още преди той да ни кара да пуснем малко сълзи.

Откакто си имаме кухненското ренде Найсер Дайсър Плюс обаче, вече ние е далеч по-приятно да се вихрим в кухнята. Вижте го ето ТУК и сами ще разберете защо приготвянето на салати, супи и всякакви ястия сега ни е супер лесно.

Плодове, зеленчуци, сирене, месо, свежи подправки и какво ли още не... Найсер Дайсър Плюс бързо настъргва, бели и реже всякакви продукти в най-различни форми. Необходими са само няколко минути, а понякога и секунди. А любимото ни е, че буквално разказва играта на лука, който преди правеше същото с грима ни!

Изобщо, този уред е не само удобен и лесен за използване, но и съвсем безопасен. С него няма нужда да се притесняваш, че ще се порежеш или че ще разсипеш продуктите. Дори можеш да оставиш децата си да боравят с него! Така малчуганите ще могат да се забавляват с теб в кухнята и да се учат да готвят.

В същото време остриетата на Найсер Дайсър Плюс са толкова остри, че успяват да запазят свежестта на продуктите! За миенето също няма какво да му мислим – става много лесно и бързо, а и без проблем може да се използва миялна машина за целта.

Ако искате и вие да не губите много време в досадни занимания в кухнята и държите да си хапвате винаги свежи салати, не му мислете много. Поръчайте си кухненското ренде Найсер Дайсър Плюс на специална цена -10% още сега ето от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари