IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да намалите времето за готвене на половина?

3 септември 2012 08 14

По-малко часове в кухнята – повече време за глезотийки и релакс 

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако сте от хората, които залагат на предимно на домашно приготвената храна, то можем само да ви поздравим. Освен по-полезна, тя е много по-вкусна. А и определено спестява доста средства на домакинството. Но пък от друга страна, има и един голям недостатък – отнема много време. Особено трудно е за работещите момичета, които прибирайки се вкъщи, тепърва трябва да започнат да готвят.

Затова е най-добре да си имате верен помощник в кухнята. И понеже не сме толкова наивни да вярваме, че мъжете до вас с удоволствие ще запретнат ръкави и ще режат лук, ви препоръчваме един страхотен уред, който значително ще намали времето ви за готвене. Това е Тъндърстик на Топ Шоп. Той може да се ползва и като кухненски робот, и като блендер. Още за него, вижте ТУК.

С Тъндърстик като блендер наистина лесно приготвяте плодови десерти, кремове, шейкове, италианско капучино, майонеза, сосове и салатни дресинги. А, ако си имате бебче, може да му правите свежи и здравословни пюрета! Звучи чудесно, нали? Имате си уред, удобен за приготвянето на храната за цялото семейство.

Ако пък ви трябва кухненски робот, просто прикрепвате режещия диск и готово! С помощта на 4-те остриета се създава ефект на вихър, благодарение на което, храната се смила равномерно. Режете, кълцате, пасирате, дори разбивате лед!

На кратко, Тъндърстик представлява много уреди в едно – кухненски робот, блендер, пасатор, ръчен миксер, сокоизстисквачка, ренде и мелница. Независимо дали ще готвите по рецепта, или пък ще развихрите въображението си, вече всичко ще става много по-бързо и лесно. А спестеното време може да вложите в някоя глезотийка или пък в активен релакс. Защо пък не и в някое по-пикантно изживяване с половинката?

Затова, не се колебайте! Улеснете себе си и разнообразете менюто си.Поръчайте Тъндърстик още сега от ето ТУК. И побързайте, защото сега той е на специална цена -15% ОТСТЪПКА!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари