IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нежна опашка като на ревюто на Nina Ricci

18 март 2014 12 01

Как да си направите деликатно вързана коса в опашка ниско долу в 6 стъпки

Nina Ricci SS 2014 Снимка: Getty

Nina Ricci SS 2014 Снимка: Getty

Доказателството, че простотата е най-висшата форма на изтънченост, е меката и нежна опашка в косите, която създадоха стилистите за ревюто на Nina Ricci за колекция пролет-лято 2014.

Елегантна, но и луксозна, ниско позиционираната опашка, вързана съвсем леко с панделка, казва повече неща от тези, които могат да кажат дрехите ви. Без сложни аксесоари и техники, тази тенденция се превърна в наш фаворит за визия с дълга коса за пролетта на 2014-та. Трудно устояваме на предизвикателството да изчакаме топлите дни, за да носим косата си по този начин – наистина дебелите дрехи не са подходящи за тази прическа.

В няколко лесни стъпки можете да си направите тази семпла и нежна елегантна прическа и да пресъздадете визията на Nina Ricci за пролетта.

1. Важно е да постигнете гладка текстура на косата, затова не забравяйте да стартирате с продукт срещу антистатичност, който да нанесете още докато косата ви е влажна.

2. За естествен блясък и здравословен вид, с потупване може да добавите серум за блясък върху краищата на косата, след което да я срешите с помощта на кръгла четка и да я подсушите.

3. Ако все още усещате, че косата ви не е съвсем гладка, може да използвате преса, за да я изправите допълнително. За прецизно изглаждане на хвърчащи кичури, напръскайте лак за коса върху четка за зъби и срешете там, където е необходимо.

4. След това направете точен център на пътя на косата си, като използвате тънък гребен с тънка дълга дръжка. За да сте перфектни в тази задача, приложете следния трик – направете мислена линия от центъра на носа през челото към линията на косата.

5. Съберете косата свободно в задната ѝ част върху гърба ви, като внимавате тя да покрива ушите ви. Вържете я леко с панделка на нивото на раменете.

6. Финализирайте външния вид чрез леко издърпване на няколко кичура покрай лицето ви. Внимавайте да не са твърде много, а само няколко, за да създадете деликатна и нежна визия.

Nina Ricci SS 2014 Снимка: Getty

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
цели 6 стъпки... просто си изправяш косата и я връзваш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар