IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветът на косата според зодиакалния знак

5 май 2017 13 20

В кои цветове дамите се чувстват в хармония със себе си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Избирането на перфектния цвят на косата е повече от това да харесате нещо което ще пасне на очите и цвета на кожата ви. Оставете звездите да ви водят и лесно ще достигнете съвършенството, към което сте се стремили.

Овен: Дръзки, любопитни и приключенски настроени, представителите на този знак са привлечени към червените и златисто-розови нюанси. По-смелите може да запалят „пожар“ в косата си с едно омбре в тази гама.

Телец: Тих, заземен и чувствен, този знак намира утеха в богатите кафяви тонове.

Близнаци: И 50 нюанса няма да успеят да опишат динамиката и любопитството на този знак. Много активни и готови за приключения, Близнаците обичат да бъдат различни и да експериментират с цветовете от всички гами.

Рак: Мечтателки по душа, дамите Рак са привлечени от пясъчно русото и по-меките тонове на русото.

Лъв: Лъвиците обичат да се чувстват като царици, затова и се „багрят“ в златни и медни тонове.

Дева: Девите обичат простите неща, близки до природата. Затова и предпочитат натуралните тонове, близки до техния собствен.

Везни: Те вечно търсят хармонията и полагат много грижа за визията си. Изглеждат зашеметяващо в богатите тъмни тонове. Тъмночервено или кафяво са идеална опция за тях.

Скорпион: Може и да са воден знак, но в душите на тези дами бушуват огнени страсти. Изключително подходящи за Скорпионите са тъмночервените нюанси или гарвановочерното.

Стрелец: Харизма, оптимизъм и приключенски дух, за тях са характерни дълбоки земни тонове и приглушени червени нюанси.

Козирог: Резервирани и спокойни не само отвътре, а и отвън. Често може да ги видите в „хладно“ кафяво или като сребристи блондинки.

Водолей: Представителките на този знак са привлечени към хладните нюанси и могат да проявяват уникално чувство за мода. Синьо-черно, виолетово и патладжан са цветовете, които подчертават тяхната индивидуалност.

Риби: Чувствителни и романтични, те се чувстват прекрасно в розовите нюанси или омбре в медните нюанси русо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари