IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Равен тен и блясък за проблемната кожа

11 февруари 2014 11 00

Как може да коригирате леките несъвършенства по кожата на лицето ви, без това да пречи на красотата ѝ?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Почти всеки има кожа с несъвършенства. Освен това акнето е проблем не само на подрастващите, а и на голяма част от възрастните. На даден етап много дами се лишават от грим, за да не дразнят възпалената си кожа.

Причината за появата на несъвършенствата е промяната на качеството на себума – неговото сгъстяване води до запушване на порите. В борбата с този проблем сме срещали немалко трудности, които обаче имат ясно решение с помощта на продукти от ново поколение.

Такъв продукт спечели вниманието ни – Sebium All Correcteur от Bioderma.

Кое ни впечатли?

Действието на Sebium All Correcteur е 2-в-1: лекува и прикрива несъвършенства, като едновременно с това изравнява тена. Само две лесни стъпки са достатъчни, за да си върнете самочувствието и да изглежда кожата ви сияйна отвътре и с блясък.

1. Първо нанесете зеления коректор, който е скрит в капачката на тубичката. Той действа локално срещу пъпките, успокоява възпалението и неутрализира зачервяванията. С помощта на вграденото огледалце, може да го нанесете лесно на местата по лицето.

2. Втората стъпка е нанасянето на оцветения крем. Благодарение на патента FLUDACTIV, той действа в посока регулиране качеството на себума, като лекува и комедогенезата. Съдържащият се глицерин помага за хидратирането и омекотяването на кожата. Едновременно прикрива несъвършенствата, изравнява тена и матира.

За разлика от BB кремовете, които придават тен на кожата и се грижат за нея, Sebium All Correcteur оказва и лечение на проблемите ѝ. Удобството на крема е, че може да се прилага и в комбинация с медикаментозно лечение.

За разлика от продукта на Bioderma Sebium Serum, който изглажда кожната структура и има пилинг ефект, Sebium All Correcteur премахва несъвършенствата с лечебно действие, но има и козметичен ефект, като изравнява тена. Препоръчителната цена на продукта е 29,90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари