IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нежно почистване на лицето с изключителна сила

26 февруари 2014 06 20

Вижте кой е революционният продукт, който помага да почиствате лицето си 6 пъти по-добре само за 60 секунди

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На българския пазар вече можем да намерим един от най-изключителните уреди за почистване на лице, за който четем в чуждите информационни източници от доста време – почистващо устройство Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush. Clarisonic е пионер в професионалното звуково-честотно почистване, като предлага уред за почистване на лицето Mia 2 и уред за почистване на лице и тяло Plus.

Иновацията на Clarisonic се корени още в екипа от инженери, създал собствена технология за грижа за кожата. Системата за почистване Pro Sonic Skin Cleansing System първоначално е била разработена за почистващи манипулации в процеса на работа на професионалистите, но бързо става една от най-препоръчваните от дерматолозите за почистването на лицето. Така звуково-честотният метод бе внедрен и в продукт за домашно ползване, което промени ритуалът за почистване генерално.

Уникалното предимство на този продукт е, че четката притежава патентованата sonic технология и гарантира клинично доказаното 6 пъти по-качествено почистване на кожата, сравнено с ръчното самостоятелно почистване. Методът позволява на продукта да достига под повърхността на кожата и да преобразява нейната текстура. Това помага за премахването на замърсяванията по кожата до 6 пъти по-добре, почиства перфектно порите и създава по-мека повърхност, по-гладък и по-сияен тен.

Разликата на Mia 2 и Plus от останалите почистващи устройства е, че четката ѝ трепти (осцилира) назад и напред. По този начин почистването е по-ефикасно, а почистващите продукти се абсорбират по-добре. Mia 2 е абсолютно водоустойчив, което го прави идеален за употреба във ваната или под душа. Четките за почистване са няколко вида, в зависимост от типа кожа и са сменяеми. Това прецизира ефекта и въздействието на продуктите, които нанасяте на лицето след почистване.

Устройството за почистване Plus има 3 различни степени за почистване на лицето, както и 3-минутен режим за почистване на тялото с 2 отделни степени (constant and pulse) също и уникална четка за тяло, която нежно ексфолира и премахва мъртвите клетки, като оставя кожата мека и гладка както на лицето, така и на тялото.

Четка за почистване на тяло и лице Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush

Специално за лицето е подсигурен лесен едноминутен цикъл на почистване: 20 секунди за челото, 20 секунди за носа и брадичката и по 10 секунди на всяка буза. За по-малко от 60 секунди микромасажиращото действие на четката прави кожата по-мека, по-гладка и жизнена.

Четка за почистване на лице Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Анонимна ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )