IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов вариант на опушен грим

6 март 2014 13 38

Вижте една проста рецепта за грим в два тона

Emporio Armani FW 2014 Снимка: Getty

Emporio Armani FW 2014 Снимка: Getty

Със сигурност опушеният грим е един от любимите ви и сте го усъвършенствали перфектно. Но идва момент, в който той ви омръзва. Дизайнерите обаче са изпреварили този момент и в последното ревю на марката Emporio Armani за есен-зима 2014 видяхме предложение, което можем да приемем за една бъдеща алтернатива на грима smoky eyes.

След като се наситихме на цветната очна линия и си поиграхме с ярките цветове в грима, на сцената излиза грим в два тона – на горния клепач единият, а на долния – другият. Този грим съвсем реално може да намери приложение и в грима за вечер или за ежедневието, в зависимост от цветовете, които използвате. Прочетете „рецептата“ за създаването на тази грим визия Haute couture за всеки ден.

Коректор

С очи в грим като този, погледът ви ще излъчва сила и магнетизъм, но в никакъв случай няма да е обикновен. Използвайте предварително коректор, за да маскирате всички зачервявания и пъпчици и блендирайте добре чак до веждите, за да създадете перфектната повърхност. За долните клепачи използвайте коректора не само в качеството на продукт за прикриване на несъвършенствата и тъмните кръгове, но и на основа за по-добро задържане на сенките.

Сребърни сенки

С помощта на много тънка четка за очна линия се нанася сребърна линия по ръба на долния клепач в близост до миглите. Може да засилите цвета в двата ъгъла и да не слагате спирала, за да може да акцентирате върху сребърния цвят. За по-удобен вариант на този грим може просто да оставите сребърната линия по-тънка.

Матирани тъмни сенки

На горния клепач нанасяйте сенките с ъглова четка за грим за по-добро разнасяне в ъглите. Така очите ви ще изглеждат по-големи. За по-обикновен вид, спестете нанасянето на цвета в ъглите, тъй като през деня това може да направи погледа ви уморен. Може да блендирате сенките с пръст, за да ги смекчите. На горния клепач може да акцентирате и със спирала, но поставена само на върха на миглите.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )