IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък и цвят на устните за пролетта

14 март 2014 12 10

Гланцът за устни носи младежка свежест в излъчването

Ема Стоун Снимка: Reuters

Ема Стоун Снимка: Reuters

Ако не желаете да се възползвате от актуалната тенденция nude и обичате устните ви да имат цвят, може би едно деликатно цветно докосване е най-подходящата алтернатива за вас.

Гланцовете за устни са много подходящи за дамите, които не се чувстват комфортно в тенденции като матирани устни или устни в силен цвят.

Блясъкът в гланца за устни може да бъде перфектен детайл в цялата визия – той придава младежка свежест и внася доза хладина към излъчването ви. Освен това е идеален тониращ продукт към всяко червило, на което желаете да добавите допълнителен блясък или да промените основния цвят.

Младите звезди на Холивуд с блестящо червило демонстрират своя небрежен подход към естетическите канони и показват, че никога не се страхуват да поемат рискове в излъчването си.

Смелите устни тази пролет са актуална тенденция. Но тази смелост може да открием и в блясъка им – комбинация от цвят с блясък е истинска цветна свобода. Удобството на гланца е несравнимо – един деликатен бегъл тон по устните ви е достатъчен, за да се почувствате със завършена грим визия.

Подбрахме за вас най-новите гланцове за устни и течни червила, с които може смело да посрещнете пролетните цветни емоции.

Гланц за устни Dior Addict Fluid Lipstick (Dior, 58 лв.), гланц за устни Perfect Kiss (Avon, 13 лв.), гланц Eternal Gloss (Oriflame, 7.90 лв.), гланц Rouge Edition Velvet (Bourjois, 18.49 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Гланцовете и леките червила си се носят масово така или иначе. Много рядко срещам някой със "смели устни"... И на мен не ми се стува нещо ново.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )