IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В кожата на лицето е тайната на красотата

18 март 2014 07 01

Нови продукти за поддържане на кожата в различните ѝ възрасти

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всяка възраст има своите особености и изисквания за грижа за кожата. В това се крие и повишеният интерес на дамите към всяка новина в козметичния бранш. Всички нови методи, техники или съставки във формулите на продуктите, които връщат красотата и съхраняват за дълго младостта ни, са обект на внимание от страна на дамите.

Това, от което се нуждае кожата във всички възрасти, е хидратацията. Добре овлажнената кожа е цел номер едно на всяко момиче.

На 30 кожата се нуждае от уплътняване, на 40 – от повдигане, а на 50 – от възстановяване. Точно за тези специфични нужди на кожата в различни възрасти L'Oreal Paris лансира своята нова серия Age Specialist – хидратираща грижа против стареене.

35+ – уплътняване и хидратация

Периодът след навършване на 30 години е идеален да започнете да взимате сериозни мерки за грижа за кожата. Тогава отделянето на хормона на растежа се забавя, а това води до появата на фини линии по кожата на лицето ни.

Моментът е подходящ да започнете да използвате козметика с повече колаген, за да съхраните нивото на хидратация на кожата. Кремът Age Specialist 35+ е хидратираща грижа против бръчки с формула, обогатена с колагенови биосфери.

Те проникват в кожата и умножават обема си 9 пъти, като попълват бръчките отвътре. Този продукт стимулира производството на колагенови фибри в кожата и подобрява еластичността ѝ.

Дневен и нощен крем за лице Age Specialist 35 + (L'Oreal Paris)

45+ – повдигане и изглаждане на бръчките

Често след навършване на 40, жената започва да забелязва тези знаци на възрастта, които си е мислила, че ще я подминат. Естрогенът започва да намалява, а това води до ниското производство на еластин и до промяна на цвета на тена. Кожата губи тонус, а бръчките се увеличават.

Това, което трябва да направите, е да се ориентирате към продукти, които съдържат ретинол и пептиди. Именно в основата на формулата на Age Specialist 45+ са ретино-пептидите. Мощен комплекс от про ретинол А и пептиди проникват дълбоко в кожата и стимулират обновяването на клетките.

Дневен, нощен и околоочен крем Age Specialist 45 + (L'Oreal Paris)

55+ – възстановяване и регенериране

Обновяването на клетките на кожата на 50-годишните дами е значително забавено. Ето защо в тази възраст регенерирането ѝ е от особено значение. С годините омазняването на кожата намалява, а това налага и интензивното ѝ овлажняване. Продуктите, които трябва да ползвате задължително трябва да съдържат пептиди, но и комплекс от масла.

Това е основата на формулата на Age Specialist 55+ на L'Оreal Paris. Той интензивно подхранва кожата и подпомага възстановяването на клетките. Кожата ви след месец употреба ще е видимо уплътнена, с намалени бръчки и по-стегнат контур.

Дневен крем Age Specialist 55+ (L'Oreal Paris)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
ТАКА Е! ЛИЦЕТО Е НАШАТА ВИЗИТНА КАРТИЧКА!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар