IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте как да носите ярък цвят червило за пролетта

29 март 2014 07 49

Устни в розово и оранжево

Rag&Bone SS 2014 Снимка: Reuters

Rag&Bone SS 2014 Снимка: Reuters

Посрещаме пролетта във всевъзможни цветове, но професионалистите препоръчват да избираме за червилото си яркооранжево или яркорозово. Това е един смел акцент във визията, който изисква внимателен избор и още по-деликатно съчетание с другите цветове.

Оранжево червило – това е главният хит на сезона пролет-лято 2014. Видяхме го във визията на John Galliano, Jean Charles de Castelbajac, DKNY, Alexis Mabille, Frankie Morello. Оранжевият цвят на устните е най-лесният начин да накарате лицето ви да засияе. Оранжевият цвят отключва свободата на грим интерпретациите, тъй като е подходящ за дами с различен цвят на кожата и на косата. За смуглите кожи е перфектен, а на светлите кожи дава озаряващо докосване. Трябва да внимавате при избора на оранжевото червило – то не трябва да контрастира рязко с цвета на лицето ви.

Розовият цвят за устните е олицетворение на кукленския шик, но е тотална алтернатива на оранжевия. И двата оттенъка изглеждат особено добре на леко загоряла кожа. Използвайте тези цветове в комбинация с бронзираща пудра за лицето. Комбинацията от оранжево и розово е подходяща и за светла кожа.

Течно червило с балсам и с хиалуронов гел Infallible (L'Oreal, цена при запитване в магазина), червило Dior Addict Lip Glow (Dior, 56 лв.), червило-молив за устни Ultra Color (Avon, 8.90 лв.)

Ярките цветове на червилото се комбинират с неутрален грим за очите – спирала и бежови сенки, а ако имате тъмни ресници по природа, може изобщо да пропуснете грима за очите. Идейно е да съчетаете розово червило с оранжев лак за маникюра или обратното. Играта между два неонови цвята е много свеж мотив за лятото.

Течно червило Rouge Edition Velvet (Bourjois, 18.49 лв.), течно червило с балсам и с хиалуронов гел Infallible (L'Oreal, цена при запитване в магазина), червило Rouge Allure (Chanel, 59 лв.), червило Volupte (YSL, 59 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
харесва ми, но не бих се осмелила да го нося!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар