IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролет с бяла очна линия

31 март 2014 11 45

След черната и цветната, време е да усвоим и грима с бяла очна линия

Kate Spade SS 2014 Снимка: Getty

Kate Spade SS 2014 Снимка: Getty

Черната очна линия бе активен участник в грима ни за зимния сезон – нагледахме се на варианти на визии с нейно участие. Почти нищо не може да ни учуди, или да ни затрудни в изпълнението на най-сложната грим техника.

Пролетната грим вълна ни залива с предложения в цветна очна линия, като сме приятно изненадани от приложимите идеи за цветна очна линия в ежедневието. Доказано е вече, че черната очна линия е подходяща за всякакъв повод, цветната очна линия е свежа нейна алтернатива. Но сега сме приятно изненадани да ви представим и пролетния дебют в грима на бялата очна линия. В доста визии от подиумите видяхме примери за бял цвят в очите, което означава, че можете смело да започнете с експериментите.

Към белия молив за очи винаги сме се отнасяли леко скептично, докато не видяхме моделите на Badgley Mischka, Tibi и Kate Spade с изразително очертани очи в бяло. Вече е доказано – белият молив за очи може да сътвори чудеса за красотата ни и за облика ни като цяло. Белият цвят има силата да направи очите ви да изглеждат по-големи и по-ярки.

Badgley Mischka SS 2014, бял молив за очи (Essence, 2.30 лв.) Снимки: Getty, PR

Badgley Mischka демонстрира по-изтънчен начин за бяла очна линия в грима. Моделите бяха гримирани с бяло само по ръба на долния клепач. Когато комбинирате това с леденостудени сенки за очи и лека черна очна линия с извит външен ъгъл върху горния клепач, ще добиете поглед на сърна.

 

Tibi SS 2014, молив за очи в много светлорозово (IsaDora, 23.60 лв.) Снимки: Getty, PR

По примера на Kate Spade може да носите удебелена, но с деликатен блед бял тон очна линия. Поставете я върху двата клепача, като може да добавите и изкуствени мигли за пълен ефект. Може да вземете за пример и визията на Tibi – очната линия е поставена отново на двата клепача, горен и долен, но е закачливо завита нагоре. В контраст със смуглата кожа със сексапилен загорял тен, очите изглеждат още по-впечатляващо.

Който и начин да изберете, убедени сме, че бялата очна линия ще е приоритетен грим продукт за пролетта в козметичния ви несесер.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
хахахах, така беше модерно, и когато бях 7-ми клас!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар