IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да извивате миглите си лесно?

1 април 2014 14 36

Запознайте се с тънкостите в ползването на миглоизвивачката

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Спирала без обем и извивка е като фон дьо тен, който не хидратира кожата. Всяка спирала има поне една задължителна функция – или извива, или придава обем на миглите, или ги разделя... Но ако имате възможност да придавате допълнителна доза от обема или извиването, или дължината на миглите, бихте ли го направили? Защо не!

Миглоизвивачката е уред, който откровено смущава мъжете, които го оприличават на устройство за инквизиция. Но след като вече знаете как да използвате миглоизвивачката, може само да се възползвате от позитивния ѝ ефект. А спиралата ви ще има двойно по-голям ефект. Има обаче тънкости, които е добре да знаете, за да се наслаждавате на безупречен грим със спирала.

1. Поставете правилно миглоизвивачката.

Това означава тя да бъде в основата на миглите, близо до ръба на клепача. Задръжте за около 10 секунди, за да извиете добре миглите. След това отпуснете хватката и преместете към средата на миглите и задръжте за около 5 секунди. Направете същото и с върха на миглите. Това помага за отваряне на ъгъла на миглите ви.

2. Винаги я използвайте преди спиралата.

Ако се опитате да ги извиете след нанасяне на спиралата, това може да увреди самите косъмчета на миглите и да развали грима.

3. Загрейте я.

Ако имате възможност затоплете уреда, за да постигнете по-дълготрайно извиване. За тази цел може да използвате сешоара за около 30 секунди. Друг вариант е да подържите уреда за около 30 секунди под течаща гореща вода и да го използвате, докато е още топъл, но подсушен.

4. Винаги почиствайте миглоизвивачката.

Както се стараем винаги да използваме чисти четки за грим, същото е и с този уред. По него лесно може да се задържат бактерии, а все пак го използвате в близост до очите си. Ето защо е задължително да го почиствате редовно.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
какво бихме правили без нея, не знам...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар