IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опушен грим за светла кожа

21 април 2014 06 30

Вижте как да имате опушени очи, без да изглеждате много гримирани

Тейлър Суифт Снимка: Getty

Тейлър Суифт Снимка: Getty

Гримът с опушени очи може да изглежда особено добре на дами със смугла и много плашещо на дами със светла кожа. Добрата новина е, че не ви трябват 20 минути, за да докоснете очите си с деликатна сянка, за да ги откроите. Не е нужно да задълбочавате сянката, като я разнасяте по целия клепач нагоре и настрани.

Светлите кожи трябва да се съобразяват с едно основно правило, когато става дума изобщо за грим и то е: по-малкото е повече.

Минималистични опушени очи са подходящ грим за всякакъв тен на кожата. Хубавото на опушения грим е, че за разлика от очната линия тип котешка, която изисква артистични умения, за да изглежда симетрична, „опушените“ сенки понасят размазване и небрежност. Дори и да сте на един шот с текила, опушеният грим няма да е проблем за вас.

Най-лесният начин да направите този грим е като зацапвате клепача с пръсти, а размазването дори е за предпочитане.

За този грим перфектни са леките кремообразни сенки, които са доста по-издръжливи от компактните. Меката и лека текстура ще помогне да ги разнесете по-добре и да не прекалявате с цвета. Всеки нюанс е подходящ за лек и небрежен опушен грим. Сенките на Oriflame от новата линия The One са с иновативна текстура, която се превръща в прашец при нанасяне. Това улеснява значително разнасянето им и заличаването на резките граници. Освен това, лесно може да насищате цвета според предпочитанията си.

Ако сте с много светла кожа, нанасяйте следния опушен грим: очна линия с молив в кафяво или сиво, след което използвайте чист тампон (за чистене на уши например) и го разнесете. По средата на горния клепач мацнете кремообразни сенки и зацапайте малко. Добавете и спирала. Това е!

Спирала Volume Blast Mascara The One (Oriflame, 9.90 лв.), кремообразни сенки за очи Colour Impact Cream The One (Oriflame, 8.90 лв.) (може да ги поръчате тук)

Спомняте ли си визията на Тейлър Суифт, с която тя спечели одобрението на всички? Певицата бе избрала семпъл опушен грим в кафяво с черна линия на очите, която добавяше дълбочина, без да се прекалява с цвета. Друг вариант за придаване на дълбочина е да потупате с пръст върху клепачите с кремообразните сенки, само като деликатно докосване върху вече размазаната очна линия.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
molly13 ( преди 9 години )
Тези кремообразни сенки за очи Colour Impact наистина стоят страхотно ! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар