IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малки промени в грима с голям ефект

23 април 2014 11 50

Вижте кои грим продукти може да замените с други

Снимка: Thinkstockphotos

Снимка: Thinkstockphotos

Всеки знае, че освен, че дамите всеки ден се гримират, най-вероятно са усвоили до съвършенство техниките за нанасяне.

С многобройната практика сме постигнали съвършенство в търсенето на най-добрия образ, който искаме да имаме. Тези умения често ни помагат да скрием последствията от недоспиването например.

Затова няколко съвета, които ще ни помогнат да придобием умения и да ни спестят поне 10 секунди от сутрешния грим ритуал, винаги са от полза. Със сигурност ще забележите разликата.

1. Вместо да се фокусирате върху оформянето на веждите, използвайте хайлайтер в зоната под и над тях. По този начин бързо и лесно може да добавите светлина във всяка част на лицето си. В зоната под веждите това би направило веждите да изглеждат по-високи.

2. Вместо да нанасяте гланц за устни за обем, нанесете малко матиран бял цвят в центъра на долната устна, преди да нанесете цвета на устните. Гланцът може да даде кратковременно решение, докато малкото бяло петно в центъра на устните е разковничето за дълготраен ефект.

3. Вместо черен молив за очи, използвайте тъмносин – той ще направи очите ви по-живи. В общи линии хладните цветове правят бялото на окото по-ярко и сияйно и така дават енергия на погледа.

4. Вместо втори слой спирала, нанесете прозрачна пудра върху миглите. Това добавя плътност и обем. Когато затворите клепача, може дори да разрешете миглите си и да добавите втори фин слой пудра.

5. Вместо коректор под очите, използвайте хайлайтер и фон дьо тен. Да използвате „тежък“ коректор под очите понякога може да има обратен ефект. Може да използвате хайлайтер, който да нанасяте във формата V, а отгоре да покривате с фон дьо тен. Хайлайтерът ще даде на скулите повече обем и ще покрие тъмните петна по лицето.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )