IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диана Любенова стана лице на козметична марка

20 юни 2014 11 07

Диамантени кристали са основна съставка в продуктите на иновативната козметика

Снимка: DeShelli

Снимка: DeShelli

Компанията за директни продажби на луксозна иновативна козметика DeSheli представи пред медиите своите продукти и планове за българския пазар на специална пресконференция. В централния офис на марката в София бе демонстрирана процедурата за нанасяне на продуктите от актуалната линия с фитокомплекс от четири стволови клетки (ябълка, арган, листенца от планинска роза, гроздови семки) и диамантени кристали.

Лице на марката е красивата българска актриса Диана Любенова. По този начин марката продължава да следва традицията да работи с известни актриси в различните страни, на чийто пазар присъства.

Луксозната козметика се предлага като специален комплект за целогодишна домашна грижа, който съдържа набор от продукти и специален уред за ефективното им приложение. Клиентки на компанията са от най-обикновени дами до известни в света на шоубизнеса.

Компанията налага абсолютно нов модел в бялата козметика, предлагайки апаратна козметика за цялостна домашна грижа. Това спестява време от ходене по салони и дава възможност на всяка жена да се грижи сама за външния си вид.

Характерно за начина на работа е, че компанията държи да проследява и консултира клиентите си през целия период на ползване на продуктите. Веднъж месечно дамите посещават центъра за безплатна консултация и следене на действието на кремовете с компютърна диагностика.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Дени ( преди 9 години )
До az: Да, и аз съм ходила, смешна история наистина. Тази Диана ми беше симпатична....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 9 години )
Паднахте ми в очите с рекламата на тези измамници, дето ги даваха и в господари на ефира. Прочетете малко, преди да ги рекламирате.Характерното за тази фирма с офис в Студентски град е, че звънят от телефон на телефон, канят на представяне на продуките (процедура) и после най-нагло те изнудват да си ги закупиш.Мошенници, манипулират хората, притискат ги психически да вземат на кредит козметика без ясен произход. Козметика по 2400 лв. само днес...Извинявам се...козмецевтика...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар