IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за красота от бюти блогър

4 юли 2014 12 10

Ето какво научихме от известен австралийски блогър

Снимка: vanessajackman.blogspot.com

Снимка: vanessajackman.blogspot.com

Каквото и да знаем за красотата и грижите за нея, винаги сме готови да узнаем как го правят професионалистите. Вече имаме списък с бюти блогъри, които следим и от които научаваме как тенденциите за красота се приемат от обикновените дами по света. Една от тях е Елеанор Пендълтън. Тя е един от най-престижните бюти блогъри в Австралия, чийто блог Grittypretty.com е изключително популярен по целия свят. Самата Елеанор е красива 25-годишна дама, чиято кожа е завидно добре поддържана.

В своя сайт, както и в Instagram профила си, тя често споделя мнението си за ефекта от различните процедури за красота и дава ценни съвети. Ето някои от тях.

1. Студеното пресовано кокосово масло е оценено от много хора по различните краища на света. То може да се използва не само за премахване грима от очите, но и като маска за коса, с която може да престоите цяла нощ. Не забравяйте да измиете косата си с шампоан на следващата сутрин.

2. Кожата на Елеанор е мазна, но тя поддържа перфектния ѝ вид с матиращи продукти. Първо нанася матиращ хидратиращ крем, след което и матираща основа за грим. Подобни превантивни мерки помагат цял ден да запази повърхността на кожата си гладка и без лъскавина.

Снимка: Instagram

3. Косите на азиатките са като благословия за женската красота. Но Елеанор твърди, че дължи красотата на косата си на нейното здраве – подстригва я редовно на всеки осем седмици.

4. Известно е, че комбинираната и нормална кожа често в следобедните часове на деня вече започва да се омазнява, понякога видимо. Ето защо винаги си носете прозрачна пудра в чантата, за да туширате блясъка.

5. Когато усетите, че се образува пъпка, намажете мястото на кожата си с изсушаващ гел. Такъв може да намерите в аптеката при специализираните продукти за лекуване на акне. Винаги трябва да имате такъв продукт, за да реагирате навреме. Оставете да действа през нощта, за да нямате неприятни изненади на сутринта.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )