IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва цветът на червилото ви за вашата личност

11 февруари 2016 16 00

По устните ще я познаете

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Изборът не само на дрехи, а и на грим говори много за личността. Макиажът не само подчертава силните страни на женското лице, а и е начин дамите да изразят себе си и да демонстрират намеренията си спрямо някой мъж например.

Ето и какво говори червилото ви за вас самата:

Червено

Жените, които обичат да слагат върху устните си червени нюанси червило са страстни, безстрашни, дръзки и страстни. Те са отворени към приключения и са по-широко скроени към света. Тъй като червеното червило привлича погледите, тези дами са суетни и обичат вниманието.

Розово

Ако често залагате на розово червило, то вие все още сте в „момичешката фаза“. Искате да бъдете сладка, а не провокативна и не сте се отървали от малкото момиченце в себе си.

Кафяво и цвят тип слива

Дамите, които носят по-тъмни нюанси червило, са отегчени и търсят някакви нови предизвикателства в живота си. Те искат да изглеждат мистериозни, но и да се открояват от другите.

Телесен цвят

Жените, които харесват натурални тонове червила са земни, прагматични и не обичат усложненията. Те са спокойни и с тях се разговаря лесно.

Черно

Готическата визия е доста смел избор. Тези дами са инатливи, сложни за комуникация и обичат да спорят.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари