IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-новите оръжия в естетическата битка с целулита

7 март 2013 11 25

И през деня, и през нощта има кой да се погрижи да премахнете портокаловата кожа

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И тази година като всяка друга ще се борим с целулита. Да, за съжаление, тази борба е безмилостна и безкрайна, но пък с времето се сдобиваме с нови по-ефективни „оръжия". Сега можем да сразим врага с два продукта на марката LIERAC.

Внимание заслужава антицелулитното дренажно масло BODY-SLIM DRAINAGE, което се бори с най-често срещания тип целулит - инфилтриран целулит или целулит, който е причинен от задържането на вода, в резултат от проблеми с циркулацията на кръвоносната и лимфната система. Видимите признаци са неравномерен релеф и портокалова кожа, която не е болезнена при допир и натиск и засяга основно бедрата и ханша.

Антицелулитното дренажно масло BODY-SLIM DRAINAGE осигурява изключително висока концентрация от 10% на растителни екстракти във формулата (розов пипер, синя боровинка, червена боровинка, бодлив залист, касис, нар, червено грозде). За първи път антицелулитно дренажно масло комбинира липолитично действие срещу портокаловата кожа, еквивалентно на ефекта на кофеина и действие срещу задържането на вода, осигурено от тонизиращи и защитни ботанически активни съставки. Растителните масла от бадем и гроздови семена във формулата имат подхранващо и хидратиращо действие, улесняват масажа за оптимални резултати и превръщат употребата на маслото в истинско удоволствие за сетивата!

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ:

Антицелулитно действие 96% - след 14 дни приложение,

Изглаждане на портокаловата кожа 88% - след 28 дни приложение,

Действие срещу задържане на вода 69% - след 28 дни приложение.

Опаковката е от 100 мл, а препоръчителната цена е : 59 лв.

През нощта тялото е по-предразположено към образуване на мазнини. Това е и моментът, когато кожните клетки са най-възприемчиви. За тази цел лаборатории Lierac разработиха BODY-SLIM DESTOCK NUIT – иновативен серум с интензивно действие за оформяне на тялото. Високо-концентрираният активен кофеин във формулата, постепенно се освобождава през нощта, благодарение на молекулярния метод Micropatch Caffeine.

Тази уникална технология е комбинирана с патентованата система на Lierac WTB (комплекс от три активни съставки: свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) и екстракти от плодове (ягоди и малини) за три основни действия: третиране на дълбок целулит, разграждане на вече натрупани мазнини и превенция на образуването на мастни клетки. Изключителен продукт за оформяне на тялото, изглаждане и стягане на кожата!

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ: Ефикасност срещу целулит, измерена при 9 от 10 изследвани жени след 14 дни приложение.

Текстурата на продукта е лека и кремообразна с аромат на ирис, роза и жасмин.

Опаковката е от 200 мл, а препоръчителната цена е 85 лв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

mehluz ( преди 10 години )
Купи си антицелулитен продукт за 5 кинта и пак ще ти се появи целулита :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ivostasieva ( преди 11 години )
Само като видях цените и целулита ми изчезна! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар