IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво издава за вас лакът ви за нокти

9 юни 2014 07 53

В червено се лакират уверените жени, с пастелни нюанси са готовите за нови изживявания

Риана Снимка: Getty

Риана Снимка: Getty

Вярвате или не, вашият любим лак за нокти казва повече за вас, отколкото си мислите! Независимо от това в какъв стил сте облечени, изборът на цвят издава какви са вашите интереси, начина ви на живот и каква е индивидуалността ви. Така че е възможно да опознаете една жена само по изборът ѝ на цвят за нокти. Разбира се, добре е той да бъде нов, с актуална палитра и издръжлив. Oriflame предлага точно такъв лак в своята серия The One.

The One Longwear nail polish на Oriflame позволява да създавате комбинации на маникюра с грим визията за различни поводи с лекота. Издръжливостта на формулата прави подходящ тъмния лак като основен акцент за дневна, но и за вечерна визия. А тези свежи млечни и ефирни тонове имат способността да ви превърнат в лятна магьосница.

Ето каква информация за вас носи изборът на цвят, и предложения от нас за лак за нокти.

1. Неон

Може би сте фен на клубните партита, което подсказват вашите нокти, които са винаги светли и привличащи внимание. Вие не се страхувате да опитате нещо ново, както и да се променяте непрекъснато.

Снимка: kellystunnajr.blogspot.com, PR

2. Червено

Този цвят винаги прави впечатление. Показва, че сте уверена и че знаете прекрасно, че след вас се обръщат глави. Ако винаги лакирате ноктите си в червено, означава, че сте дръзки и смели.

Снимка: lovelybride.com, PR

3. Тъмни тонове (на синьо, кафяво и черно)

Ако тъмните нюанси са най-честият ви избор за лак за нокти, означава, че сте непокорни. Те показват, че вътрешното ви желание е да се изправите срещу нормата и да покажете разликата. Също така показват, че сте чувствителна натура.

Майли Сайръс Снимка: Getty, PR

4. Nude (бледорозово и бежово)

Тези тонове са знак за деликатно и женствено излъчване. Определено имате собствен стил и не следвате преходните модни тенденции. Светлите цветове показват също, че имате софистициран подход към начина си на живот.

Снимка: sunniesandplanes.blogspot.com, PR

5. Френски маникюр

Вие сте любителка на класиката и през повечето време предпочитате да сте естествена. Във всеки един момент обаче може да се преобразите и да излъчвате ярък стил. Семплостта на френския маникюр показва изискан, но отличителен личен стил.

6. Пастелни (лавандула, мента, бебешкосиньо)

Това издава млад дух и романтична природа. Пастелните нюанси са знак за творческа натура, която се оглежда винаги за нови изживявания.

Снимка: thestreetfashion5xpro.blogspot.com, PR

7. Блестящи нюанси (злато и сребро)

Блясъкът е присъщ на забележителните жени. Те обичат да са модерни и винаги в актуалните тенденции. Блестящият маникюр е издайнически знак за любовта ви към лукса и скъпите вещи. Колкото по-ярко, толкова по-добре.

Дженифър Лопез Снимка: Getty

За да постигате всякакви ефекти върху ноктите си с лекота, може да се запознаете със съветите на професионалистите за нанасяне на лак за нокти. Вижте как само с три нанасяния може да се радвате на красив цвят на ноктите си в продължение на две седмици.

Лаковете за нокти THE ONE може да поръчате тук.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Luchia ( преди 9 години )
Е,не,не е ''изтънчен'', ами е Софистициран...пфффИ освен това статията не е особено вярна - аз например обожавам неонови цветове, но мразя промените и новите неща. Тъкмо напротив, предпочитам да се придържам към това, което знам, че ми харесва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Edna ( преди 9 години )
пошегувах се :) За мен хора, които се придържат само към един стил, са с липса на смелост за експерименти. И аз се лакирам с всички, от показаните ми грабна окото лилавото. Клипчето ми беше много полезно, аз почвах отстрани да се лакирам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 9 години )
не говоря за всички на един път, а за пристрастия към всички цветове поотделно. аз лично няма цвят, който да не съм опитала, и винаги обичам разнообразието. не мога да си представя да се лакирам само в червено например - харесвам неонови, харесвам матови, харесвам тъмни, светли...само перлените не ми допадат, но общо взето съм фен на всички стилове :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
аз се лакирам със всички горепосочени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Edna ( преди 9 години )
Ако го направиш на един път, ще си кичозна ;) Иначе всички сме многостранни :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 9 години )
Ами ако се лакираме във всички възможни нюанси и сме разнообразни, тогава какви сме ? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар