IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Онлайн вдъхновение за маникюра ви

14 юли 2014 06 20

Вижте кои са най-добрите блогове за маникюр

Снимка: missladyfinger.com

Снимка: missladyfinger.com

Нови марки, нюанси и текстури – все по-сложно става да избирате лак за нокти и вид на маникюра измежду многобройните варианти. На помощ идват блогърите, които поддържат своята информация и предлагат винаги нови свежи и интересни идеи за маникюр и педикюр. Те се трудят буквално всеки ден, за да може да селектират най-добрите продукти и дизайни за ноктите. Подбрахме някои от най-интересните блогове с качествено съдържание, които си струва да посещавате редовно за вдъхновение или когато ви се наложи

1. MP Nails (mpnails.com)
Маделин Пул е маникюрист от Лос Анджелис и работи върху ноктите на звездите за снимки за много известни модни списания. Под нейните ръце са сътворени някои от маникюрите на Скай Ферейра и Ванеса Паради. Редовно публикува снимки на творенията си в блога, както и в Instagram. Маниерът ѝ много наподобява този на ексцентричния фотограф Тери Ричардсън.

Снимка: mpnails.com

2. Polish and Pearls (polishandpearls.com)
Прости уроци за начинаещи и обзор на най-новото в бранша – това предлага в своя блог и Youtube канал Джени Фокс. Тя публикува между три и пет публикации в блога си, след което може да не публикува почти нищо в продължение на месец. Въпреки това, за да пробвате почти всички варианти, ще ви е необходимо много време. Джени отдава предпочитание на определени марки, но изтъква какви са недостатъците и предимствата на всички марки на пазара. Тя предлага и различни начини за използване на четката на лака.


Снимка: (polishandpearls.com

3. Miss Ladyfinger (missladyfinger.com)
Завършила моден дизайн преди две години и с опит в модна къща Oscar de la Renta, дамата зад този блог успешно вплита основните десени от платовете в маникюра. Тарен Мултак дава интересни и приложими идеи за ноктите, както и много идеи, заимствани от подиума. Всяка идея е придружена с инструкции за лака и оттенъците, както и за техниката на създаване.

Снимка: missladyfinger.com

4. All Lacquered Up (alllacqueredup.com)
Бивш счетоводител, Мишел Мисмас се превръща в супер успешен блогър. Тенденциите, новините в индустрията на маникюра и интервюта със специалисти се четат от 250 хиляди уникални потребители на месец. Простата навигация в сайта е улеснение – лаковете са подредени по цвят, сезон и колекция.

Снимка: alllacqueredup.com

5. Hey, Nice Nails (heynicenails.com)
В име на блога се превръща фразата, която най-често чуват двете сестри, които го създават – Дони и Джини Гир. Те създават шедьоврите си в своя салон в Лонг Бийч в Калифорния, който носи същото име.


Снимка: heynicenails.com

6. Fuck Yeah Nail Art (fuckyeahnailart.tumblr.com)
Всяка селекция би била твърде стерилна, без блог като този, с платформа в Tumblr. Въпреки драматичното заглавие, това е истински фотомагазин с изумителни идеи. Внимавайте – може да ви отнеме цял уикенд, ако се заровите в снимките.

Снимка: fuckyeahnailart.tumblr.com

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
страхотна идея! не се бях сещала до сега!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар