IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сутрешният разкрасителен режим на Миранда Кер

29 юли 2014 08 50

Той трае само 15 минути

Миранда Кер; Снимка:  Instagram

Миранда Кер; Снимка: Instagram

Дори и най-красивите жени се нуждаят от време, за да се приведат в добър вид рано сутрин. Ограниченото време и забързаното ежедневие обаче често притискат дамите и те трябва да си изградят стриктна и бърза сутрешна разкрасителна рутина.

Австралийският модел Миранда Кер наскоро призна, че се нуждае само от изумителните 15 минути в началото на деня, за да стане напълно готова за излизане.

Красавицата сподели в своя блог: „Обикновено разполагам с много малко време сутрин, особено с малко дете, така че с тези прости козметични стъпки мога да изляза от вратата на 15-тата минута“.

Какво обаче се случва през този четвърт час? За начало Миранда споделя, че обича да започне деня си с топла вода и органичен лимонов сок. Тя определя тези течности като „летящ старт“ за храносмилателната система. След това моделът третира кожата си със суха четка, както и нанася върху нея продукти от собствената си козметична линия Kora Organics.

Накрая сутрешната разкрасителна рутина завършва с минимален грим – овлажняващ крем, спирала и балсам за устни. Зеленият сок (смути от зеленчуци) за финал също не бива да бъде пренебрегван! Миранда е известна със своята любов към здравословното хранене и органичните продукти.

Това със сигурност се отразява отлично на нейната така или иначе прекрасна външност. В нашата галерия може да се насладите на последната фотосесия с участието на австралийката за китайския Harper’s Bazaar.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Venehdk ( преди 9 години )
За 15 минути няма как да се приготвят всички тези смутита и сокове, а какво остава да ги изпиеш, да се приготвиш и т.н. ... Е да, ако имаж антураж от слуги, които вече да са подготвили всичко за теб, вече е друг въпрос.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )